Fiskebutik

Kom ind og se udvalget

Her dufter af frisk fisk

Butikken har altid et spændende udvalg af havets friskfangede fisk og skaldyr. Direkte fra vores eget røgeri finder du massere af røgvarer. Vi røger op til flere gange om dagen i højsæsonen i vores egen røgovn, kvalitetstjekket af chefen: Peter Paprotny

En af vores specialiteter er røgede rejer som siges at smage af ren kærlighed samt vores laks canadisk art og nu også på program laks med teriyaki smag.

Ønsker du at bestille mad ud af huset, skal du ringe til os direkte, da vi ikke tager imod bestiller via e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig med din bestilling.

Vores egne fisk og delikatesser

Nyd vores skønne råvarer

Vi går meget op i personlig service og at opfylde præcis de krav, som du stiller til din fiskeleverance. Derfor tager vi gerne en snak om, hvordan vi sammen kan opfylde dine ønsker. Hvis du skal have noget særligt til jul eller til påskefrokosten, så ta en snak med os i butikken, hvor vi sammen kan tale om, hvordan dine ønsker kan opfyldes, og hvad vi kan lave til dig.

Vi røger alle røgvarer i vores eget røgeri. Dermed kan du være sikker på friske og ny røgede fiskeretter. I vores butik har vi rigtige fiske nørd som kan fortælle dig rigtig meget om fisk. Hvis du har noget til skal ville om fisk så skal du snakke med dem.