Restaurant

Spis dig mæt i frisk fisk

Nyd et lækkert måltid i vores restaurant på Rømø

I vores restaurant på skønne Rømø finder du menukort med massere forskellige former for fiskeretter, som er lavet med en stor portion kærlighed til det danske køkken og til havet ved Rømø. Vi har selvfølgelig sørget for, at der også er retter til dem, som ikke spiser fisk. Selvom fisk er vores største fokus, kan du også bestille burger, skinkeschnitzel, salat eller en vegetarburger.

Ønsker du at bestille mad ud af huset, skal du ringe til os direkte på (+45) 7475 5066, da vi ikke tager imod bestiller via e-mail. Vi ser frem til at hjælpe dig med din bestilling.

Fiskebuffet i højsæsonen

Info om fiskebuffet

Nyd vores lækre fisk, skaldyr og delikatesser derhjemme eller spis dig mæt i vores fiskebuffet. Vores kæmpestore fiskebuffet består af mere end 40 forskellige retter, der selvfølgelig byder på alt godt fra havet. I højsæsonen kan du spise buffet fredag, lørdag og søndag. Se vores datoer på forsiden. Kontakt os for at være helt sikker på, at du kan få bord til buffet, da den er meget populær.

Det er vigtigt, at du ringer i god til for at sikre dig i plads i restauranten. Ring til os eller send en bookinganmodning. Husk på, at det først er reserveret, når vi har godkendt din anmodning. Reservation kan ikke ske via mail på samme dag.

Priser på fiskebuffet

Gratis

BØRN 0 – 2 ÅR

63 kr.

BØRN 3 – 7 ÅR

126 kr.

BØRN 8 – 12 ÅR

248 kr.

VOKSNE

Grupper over 8 personer betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt bord og til reservation om aften også menuen.

 

Det er til at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid