Restaurant

Spis dig mæt i frisk fisk

Nyd et lækkert måltid i vores restaurant på Rømø

I vores restaurant på skønne Rømø finder du et menukort med forskellige former for fiskeretter, som er lavet med en stor portion kærlighed til det danske køkken og til havet ved Rømø. Vi har selvfølgelig sørget for, at der også er retter til dem, som ikke spiser fisk.
På vores aften menu finder du forskellige retter som du kan sammensætte til en to ellers tre retters menu. Hvis du bestiller en menu giver vi rabat på din mad. Du finder yderlige informationer på vores menukort.

Ønsker du at bestille mad ud af huset, kan du bestille direkte på hjemmesiden. Når du har gennemført din betaling kommer din bestilling direkte ind i køkkenet. En gennemført betaling er en bekræftelse på din bestilling. Har i spørgsmål er i meget velkommen til at ringe (+45) 7475 5066 Tager vi ikke telefon er det fordi vi har travlt, og sætter fokus på vores gæster i restaurant. Vi håber i har forståelse for det. Bestillinger via mail kan ikke tages imod på samme dag.

Info om fiskebuffet- to dage mere i juli og august

Nyd vores lækre fisk, skaldyr og delikatesser og spis dig mæt i vores fiskebuffet. Vores kæmpestore fiskebuffet består af mange forskellige retter, der selvfølgelig byder på alt godt fra havet. Ud over fisk har vi to slags kød på buffet. Børn kan stædig få nugget og fiskefilet med pommes fra buffet. Når man har spist sig mæt i fisk, er  der mulighed for at afslutte med ost eller/og dessert som er inkluderet i buffet. Drænger I nu til en kop kaffe eller en specialkaffe så kan man købe den til.
Vi tilbyder vores buffet engang om måned, to dage i streg.

Under buffet kan man ikke bestille fra menukortet, da vi ikke har resurser til det.
Vi har desværre ikke mulighed for at tage imod ønsker om specifikke bordplaceringer i restaurant, med udtagelse af handicap/ gangbesværrede eller lign.

Du kan bestille et bord til fiskebuffet fra kl. 17.00 – 19.30

Det er vigtigt, at du reserverer et bord i god tid. Alle bord skal bestilles direkte på vores hjemmeside. En bekræftelse få du direkte via SMS eller mail. Først du har modtaget din bekræftelse gælder reservationen.
Grupper med mere end 8 personer skal ringe , ellers kan vi ikke klare et bord til jer.
Reservation kan ikke ske via mail på samme dag.

Priser på fiskebuffet

Gratis

BØRN 0 – 2 ÅR

75 kr.

BØRN 3 – 9 ÅR

170 kr.

BØRN 10 – 13 ÅR

355 kr.

VOKSNE

Grupper over 8 personer betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt bord og til reservation om aften også menuen.

 

Det er til at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid